Wijn- en spijsavonden

Een geweldige diner uit met een uniek 4-gangenmenu inclusief bijpassende wijnen. Iedere avond heeft een eigen wijnthema met gepassioneerde wijnuitleg en een prachtig uitzicht op de Wilhelminavijver.

Iedere maand organiseren wij een wijn- en spijsdiner. Een 4-gangenmenu dat speciaal voor dat moment wordt samengesteld chefkok Sven Bogers. Een eenmalige en unieke menusamenstelling die je alleen op dat moment kunt ervaren! Vaak organiseren we dit 's avonds, maar eens in de zoveel tijd maak we hier ook een middagvullend programma van. Tijdens ieder wijn- en spijsdiner selecteren we een bepaald wijnland of een specifieke wijnsoort/druivenras dat centraal staat. 

We starten altijd met een glaasje bubbels en een bijpassende amuse om alvast lekker in de juiste sfeer en beleving te komen. Gedurende het wijn- en spijsdiner nemen we je mee in de wonderlijke wereld van wijn. Vertellen we je over de wijnen en gerechten die we serveren, maar vooral ook waarom wij vinden dat deze smaken zo mooi bij elkaar aansluiten. 

Kom je tijdens deze wijn- en spijsdiners een wijn tegen die je graag zelf thuis nog eens wilt drinken, dat kan! In samenwerking met Slijterij & Wijnhuis de Vijver is het mogelijk om de wijnen die wij schenken achteraf bij hen in de winkel te kopen.

bekijk onze wijn- en spijsagenda

Wil jij unieke en overheerlijke wijn- en spijscombinaties proeven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Iedere maand organiseren wij een wijn- en spijsavond met een culinair thema. Afwisselend doen we dat door een bekend wijnland centraal te zetten of een bepaalde wijnsoort of wijndruif te selecteren. Ben je benieuwd wanneer wij onze eerstvolgende wijn- en spijsavond organiseren? Bekijk dan snel onze agenda!