vergaderen

Een vergaderruimte boeken kun je overal, maar De Fijnproevers Breda biedt een locatie die u uitdaagt vooruitstrevend te denken. Die u bovendien omringt met zorg, een heerlijke keuken heeft en voorzien is van de benodigde techniek. In het stadspark waarin wij gevestigd zijn vind u rust en ruimte, nodigt uit tot focus, saamhorigheid en inspiratie.

VERGADEREN

Vergaderen saai? Niet op onze prachtige inspirerende locatie aan het water! Een training, vergadering of seminar is succesvoller wanneer de deelnemers deze als leuk ervaren! De beste idee├źn ontstaan in een dynamische en informele setting. Onze stijlvolle locaties zijn overdag en 's avonds te huur. Uiteraard kun je dit combineren met een heerlijke lunch, borrel en/of diner.

Je zoekt een originele en goed verzorgde locatie voor bijvoorbeeld een vergadering. Maar wel net even anders dan anders. Dat kan! Onze lichte ruimte ademt creativiteit en sfeer uit. Het is een fijne plek om te vergaderen, trainen, brainstormen of presenteren. Wij regelen de gewenste tafelopstelling, flip-over, beamer en bijvoorbeeld een uitgebreide lunch. Je kunt natuurlijk ook de meeting combineren met een van onze kookworkshops of een culinair diner.

FOTOSHOOT

Eenmalig op zoek naar een unieke locatie voor een fotoshoot? Onze sfeervolle ruimte en compleet ingerichte professionele keuken zijn bij uitstek geschikt voor diverse evenementen. Je huurt ze om bijvoorbeeld  voor de ontwikkeling van een nieuw (food)product, voor een perspresentatie of voor filmopnames zijn onze fotogenieke locatie uitstekend geschikt. 

Bij locatiehuur kun je gebruik maken van de keukens, het keukengerei, het servies en het glaswerk. Daarnaast is er een assistent aanwezig die de locatie opent en afsluit en schoonmaak verzorgt. Uiteraard wijzen we je de weg op onze locatie.

wil je graag gebruik maken van onze

vergaderlocatie?

Adres

De Fijnproevers Breda
Paul Windhausenweg 9
Breda 4818 TA