kookclub

Wil jij of heb jij een vaste groep mensen waar je graag iedere maand samen mee wilt koken? Onder leiding van chefkok Sven Bogers gaan jullie maandelijks nieuwe uitdagingen aan door nieuwe bereidingswijzen en/of recepten te leren.

Vind jij het leuk om samen met een groep vrienden/vriendinnen, familie of relatie op regelmatige basis te koken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuken waar je onder toeziend oog van chefkok Sven Bogers samen met jou groep maandelijks of eens per kwartaal je eigen menu gaat koken.

Uiteraard zorgen wij voor de boodschappen, de uitwerking van de menu's, keukenschorten en alle materialen die jullie nodig hebben om het menu te bereiden. Ieder gerecht krijgt een bijpassend glaasje wijn. Tijdens het voorbereiden en koken van het menu is de bar open voor een glaasje bier, diverse frisdranken of een lekker glaasje wijn. Op die manier heb je een leuke avond uit waar je ook nog verschillende recepten en bereidingswijzen leert uitvoeren. Die recepten, die krijg je achteraf toegestuurd. En niet onbelangrijk; we doen ook de afwas!

Heb je interesse of wil je meer informatie om je eigen kookclub bij ons te starten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Mocht je liever eerst even een kijkje willen nemen, laat het ons weten want we geven je graag een rondleiding!

wil je meer informatie?

Adres

De Fijnproevers Breda
Paul Windhausenweg 9
Breda 4818 TA