private dinner

Wil jij met een select gezelschap genieten van een op maat samengesteld menu? Wil je niet gestoord worden door anderen of wil je persoonlijke speeches houden tijdens het diner? Dan is private dining voor jou de oplossing!

Wil je niet herkend of gestoord worden door anderen, maar wel met een gezelschap dineren? Wil je persoonlijke speeches houden tijdens het diner? Zoek je een besloten bedrijfsuitje of wil je simpelweg met elkaar zijn, zonder anderen? Dan is private dining voor jou de oplossing. Met een gezelschap uit eten, maar zonder dat je daarbij gestoord wordt door anderen. Samen zijn is niet altijd meer een vanzelfsprekendheid en de tijd die je samen door kan brengen wil je dan ook maximaal besteden. Bij private dining dineer je met elkaar in een gesloten ruimte of op een locatie waar geen andere gezelschappen zijn. Zo geniet je ongestoord van- en met elkaar en kun je volledig jezelf zijn.

Chef-kok Sven Bogers kookt speciaal voor jullie gezelschap. Met veel liefde worden de gasten in culinair opzicht verwend met onze op maat gemaakte menu’s of de menu’s waar we alom geroemd om worden. Wij koken altijd voor de hele groep hetzelfde menu, maar natuurlijk houden wij rekening met gasten met dieetwensen, zoals gasten die vegetarisch of veganistisch willen eten. De stijl van de keuken is klassiek met een moderne twist. Uiteraard bieden we ook altijd de mogelijkheid om een diner te verzorgen dat helemaal op maat wordt samengesteld. Onze chef-kok overlegt graag de mogelijkheden met je!

Geen privé diner is compleet zonder bijpassende wijnen! Wijnfanaat Jordy Leemans schenkt graag wijnen uit alle windstreken die perfect samengaan met Sven's creaties. Van klassiekers uit Frankrijk, tot bijzondere vondsten uit de nieuwe wereld. Benieuwd naar de mogelijkheden (op maat)? Neem gerust contact op!


heb je interesse in een private dinner?

Adres

De Fijnproevers Breda
Paul Windhausenweg 9
Breda 4818 TA