proeverijen

Heb je altijd al meer willen weten over wijn, bier of bijvoorbeeld port? En heb je geen idee waar je moet beginnen? Leren doe je in onze ogen door te proeven en er met elkaar over te discussiëren. Hoe kan dat nu beter dan tijdens onze proeverijen?

Houd je van wijn, bier, port of bijvoorbeeld sherry? Heb je er altijd al meer over willen weten, maar wil je niet in een klaslokaal een cursus volgen? Dan zijn onze proeverijen echt iets voor jou! 

Veel mensen kunnen genieten van een goed glas wijn of bijvoorbeeld bier, misschien herken jij jezelf daarin. Toch weet je meestal niet precies te bepalen of te omschrijven waarom je het precies lekker vindt.  Tijdens onze proeverijen nemen we je op een leuke, informatieve maar vooral ook lekkere manier mee op reis. In figuurlijk opzicht dan! 

Afhankelijk van de proeverij waar jij jezelf voor inschrijft proeven we 6 tot 8 verschillende proefglazen. Nemen we je mee in het productieproces, de geschiedenis/herkomst van de drank en gaan we natuurlijk met elkaar in discussie waarom we het ene proefglas lekkerder vinden dan het andere proefglas.

Voor iedere liefhebber hebben we een proeverij. Van wijn tot bier, van port tot sherry! Vaak organiseren we dit 's avonds, maar eens in de zoveel tijd maak we hier ook een middagprogramma van. Ben je ondertussen benieuwd geworden naar welke proeverij wanneer georganiseerd wordt? Leg dan heel eenvoudig je eigen agenda naast die van ons door hieronder onze agenda te bekijken!

bekijk onze wijn- en spijsagenda

Wil jij unieke en overheerlijke wijn- en spijscombinaties proeven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Iedere maand organiseren wij een wijn- en spijsavond met een culinair thema. Afwisselend doen we dat door een bekend wijnland centraal te zetten of een bepaalde wijnsoort of wijndruif te selecteren. Ben je benieuwd wanneer wij onze eerstvolgende wijn- en spijsavond organiseren? Bekijk dan snel onze agenda!