HOE KUN JE BIJ ONS GENIETEN?

Onze mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt, daardoor zijn wij er van overtuigd dat iedereen bij ons kan genieten. Om jou als echte fijnproever op weg te helpen hebben we onze arrangementen hieronder voor je beschreven.  

Kookclub

Wil jij of heb jij een vaste groep mensen waar je graag iedere maand samen mee wilt koken? Onder leiding van chefkok Sven Bogers gaan jullie maandelijks nieuwe uitdagingen aan door nieuwe bereidingswijzen en/of recepten te leren.

wijn- en spijsavonden

Een geweldige avond uit met een uniek 4-gangenmenu inclusief bijpassende wijnen. Iedere avond heeft een eigen wijnthema met gepassioneerde wijnuitleg en een prachtig uitzicht op de Wilhelminavijver.

PRIVATE DINNER

Wil jij met een select gezelschap genieten van een op maat samengesteld menu? Wil je niet gestoord worden door anderen of wil je persoonlijke speeches houden tijdens het diner? Dan is private dining voor jou de oplossing!

proeverijen

Heb je altijd al meer willen weten over wijn, bier of bijvoorbeeld port? En heb je geen idee waar je moet beginnen? Leren doe je in onze ogen door te proeven en er met elkaar over te discussiëren. Hoe kan dat nu beter dan tijdens onze proeverijen?

kookworkshops

Op zoek naar een leuk teamuitje, een activiteit voor de familiedag of een lekkere en leerzame avond uit? Geniet dan onder begeleiding van chefkok Sven Bogers van een culinaire kookworkshop en ontpop jezelf tot keukenprins of -princes.

walking dinner

Een walking dinner is een informele gelegenheid om samen te genieten van kleine culinaire gerechtjes die je zowel zittend als staand kunt ervaren. Door deze gemêleerde opstelling creëer je een ongedwongen sfeer.

vergaderen

Een vergaderruimte boeken kun je overal, maar een locatie die u uitdaagt vooruitstrevend te denken? In het stadspark waarin wij gevestigd zijn vind u rust en ruimte, nodigt uit tot focus, saamhorigheid en inspiratie.

lunchen

Wil jij met een gezelschap genieten van een heerlijke lunch met uitkijk op het water? Vanuit onze locatie kijk je direct door één van de mooiste stadsparken van Breda! Voor de invulling van de lunch zijn tal van mogelijkheden.

herdenken

Steeds meer mensen spreken bij hun laatste wens de voorkeur uit om na hun overlijden de condoleances niet in een rouwcentrum te laten plaatsvinden. Zij geven de voorkeur aan een positievere omgeving.

High tea

Binnenkort is het ook mogelijk om een feestelijke high tea te boeken.

BarbeCue

Binnenkort is het ook mogelijk om een compleet verzorgde barbecue door ons te laten verzorgen.

koken op locatie

Een luxe restaurant ervaring voor jezelf en jouw gasten met een chef aan huis, of op locatie. Jij kunt je volledige aandacht richten op jouw gasten. Na het diner laten wij je keuken weer schoon en netjes achter!