herdenken

Steeds meer mensen spreken bij hun laatste wens de voorkeur uit om na hun overlijden de condoleances niet in een rouwcentrum te laten plaatsvinden. Zij geven de voorkeur aan een positievere omgeving voor hun nabestaanden. Wij graag invulling aan deze wens.

Uitkijken over het water vanuit de locatie in het Wilhelminapark is een rustgevende manier om iemand te herdenken en sterkte te wensen aan alle nabestaanden. Een panorama-view op het park en de rustige vijver. Een mooie plek om terug te denken aan de fijne momenten die in het leven zijn geweest. Wellicht had de overledene een sterke relatie met het water. Vanuit een hobby of professioneel. Of is de wens om de nabestaanden bijeen te laten komen in een ruimte met veel licht.

CONDOLEANCE RUIMTE

In alle privacy kunt u met nabestaanden stil staan bij het leven van de overledene. Indien gewenst kunnen we de ruimte voorzien van gewenste muziek. Ook zijn onze audiovisuele middelen erg geschikt voor toespraken en speeches. Eventueel kunnen ook muzikanten gebruik maken van deze faciliteiten. Condoleances kunnen emotioneel al heel zwaar zijn. Dan is het fijn om een warme ruimte te hebben, waarin u samen met uw dierbaren kunt zijn en op een intieme manier afscheid neemt. Een ruimte die zich ook leent voor een diversiteit aan speciale wensen op het gebied van catering. Had de overledene bijzondere wensen? Wij geven er graag invulling aan. We hebben zowel binnen als buiten (op ons mooie terras) mogelijkheden om een bijzondere en memorabele condoleance te organiseren.

UITVAART ZELF REGELEN

Soms is het van tevoren bekend dat het einde nadert. Dit geeft de gelegenheid om de eigen uitvaart te organiseren. Niets geeft ons meer voldoening dan dat al uw wensen rondom de uitvaart worden gerealiseerd. Wensen ten aanzien van de catering bij de condoleance? Wij helpen u heel graag. Heeft u bijzondere wensen of speciale vragen? Neem contact met ons op en wij gaan ons uiterste best doen om overal invulling aan te geven.

meer weten over de mogelijkheden?

Adres

De Fijnproevers Breda
Paul Windhausenweg 9
Breda 4818 TA