walking dinner

Een walking dinner is een informele gelegenheid om samen te genieten van kleine culinaire gerechtjes die je zowel zittend als staand kunt ervaren. Door deze gemêleerde opstelling creëer je een ongedwongen sfeer en zit je niet de gehele middag/avond naast dezelfde mensen.

Een walking dinner is modern, sociaal en origineel. Er is geen vaste tafelschikking meer, simpelweg omdat er niet meer aan tafel gegeten hoeft te worden. De verschillende gangen zijn gevuld met kleine gerechten. In vroegere dagen werd een walking dinner ook wel een lopend buffet genoemd. Een walking dinner is een diner waarbij de gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl zij genieten van de geserveerde gerechten en het gezelschap. Het grootste voordeel van deze manier van eten is dat je tijdens een walking dinner meer mensen kunt spreken dan wanneer je aan tafel met tafelschikking dineert.

Een walking dinner bevat kleinere gerechten dan een normaal diner, daardoor bestaat een walking dinner vaak ook uit meer gangen dan een regulier diner. Vaak varieert een walking dinner tussen de 5- en 8-gangen met uiteenlopende gerechten van zowel koud en warm, hartig en zoet of vis, vlees en vegetarisch.

Ieder diner kent verschillende opties en mogelijkheden, vandaar dat er geen vaste prijzen worden gehanteerd. Vraag een vrijblijvende offerte op voor een persoonlijke prijsopgave.

heb jij interesse in een walking dinner?

Adres

De Fijnproevers Breda
Paul Windhausenweg 9
Breda 4818 TA