koken op locatie

Een luxe restaurant ervaring voor jezelf en jouw gasten met een chef aan huis, of op locatie. Jij kunt je volledige aandacht richten op jouw vrienden, familie of relaties. Na het diner laten wij je keuken weer schoon en netjes achter!

Een luxe restaurant ervaring voor jezelf en jouw gasten met een chef aan huis, of op locatie. Wij bieden een exclusieve, hoogwaardige culinaire beleving met bijpassend wijnarrangement. Je kunt achteroverleunen en jezelf of jouw vrienden/familie/relaties écht in de watten laten leggen.

Linnen, servies, bestek en glaswerk, alles kan voor u tot in de puntjes worden verzorgd. Wij verzorgen eventueel ook charmante bediening zodat je volledig ontzorgd kunt genieten tijdens het diner aan huis of op locatie. Jij kunt je volledige aandacht richten op jouw vrienden, familie of relaties. Na het diner laten wij je keuken weer schoon en netjes achter!

Om je ervaring zo compleet mogelijk te maken, is het van belang dat vóór het diner een locatiebezichtiging wordt gepland. Zo kunnen wij een perfect voorstel maken, waar aan elk detail gedacht wordt. Ieder diner kent verschillende opties en mogelijkheden, vandaar dat er geen vaste prijzen worden gehanteerd. Vraag een vrijblijvende offerte op voor een persoonlijke prijsopgave.

wil je graag dat we bij jou op locatie komen koken?

Adres

De Fijnproevers Breda
Paul Windhausenweg 9
Breda 4818 TA